Web Analytics Made Easy - Statcounter

مناقشات چندماهه اعضای شورای شهر بروجرد در انتخاب یک شهرداری با نامه وزارت کشور و ابلاغ شفاهی معاونین وزیر کشور در روزهای اخیر به اوج خود رسیده تا ثابت کند این پارلمان محلی توان تجمیع آراء برای انتخاب یک شهردار را ندارد.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بروجرد، عصر امروز بر اساس دعوت روز گذشته رئیس شورای شهر بروجرد قرار بود جلسه رسمی فوق‌العاده شورا با حضور فرماندار این شهرستان به تعین تکلیف وضعیت شهردار بروجرد بپردازد تا پس از ماه‌ها بی‌ثباتی در این نهاد نتیجه‌گیری‌های رسمی به اطلاع مردم برسد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اما عصر امروز و در پی حضور خبرنگاران دعوت‌شده به جلسه آن‌ها با درب قفل‌شده ساختمان شورا مواجه شدند و به‌جز چهار عضو اصلاح‌طلب شورا جلسه در غیاب پنج عضو دیگر برگزار نشد و علت این امر هم ظاهراً عدم اطلاع اعضای حاضر و خبرنگاران از لغو جلسه مذکور بود.

بر‌اساس پیگیری‌های انجام‌شده مشخص شد که پیامکی از سوی مدیر شورا برای همه اعضا و فرماندار مبنی بر لغو این جلسه ارسال‌شده که البته برخی اعضای حاضر با اظهار بی‌اطلاعی از مشاهده چنین پیامکی لغو جلسات به‌صورت پیامکی را غیرقانونی دانستند.

جلسات پیامکی

رضا بهنودفر عضو حاضر در این جلسه بابیان اینکه پیامک مذکور مبنی بر لغو این جلسه دو ساعت پیش به دست برخی اعضا رسیده درحالی‌ که باید 24 ساعت قبل این پیامک ارسال می‌شد، اظهار داشت: هیئت‌رئیسه رأساً در برگزاری و لغو جلسه اقدام می‌کند و هر تصمیمی که گرفته می‌شود تنها توسط یک شخص و به‌صورت دیکتاتوری اکثریت اتخاذ می‌شود.

وی افزود: فرآیند اعلام جلسات و یا لغو آن‌ها به اعضای شورا به‌صورت نامه کتبی است و ارسال پیامک وجاهت قانونی ندارد که برای جلسه رسمی هم 24 ساعت قبل باید نامه کتبی به اعضا ارسال شود.

به همین منظور فریبرز محسنی دیگر عضو حاضر در این جلسه در حضور خبرنگاران با اشاره به جلسه روز گذشته خود با رئیس شورا در فرمانداری بروجرد و درخواست فرماندار از آن‌ها مبنی بر تعین تکلیف وضعیت شهردار گفت: فرماندار بر این موضوع تأکید داشت که باید در اسرع وقت جلسه‌ای گذاشته شود چراکه بودن یاراحمدی شهردار فعلی در شهرداری قانونی نیست.

وی افزود: پس‌ازاین بود که رئیس شورا وعده جلسه امروز رأس ساعت 16 با حضور فرماندار را داد اما فرماندار این را هم تأکید کرد صرف گذاشتن جلسه کفایت نمی‌کند بلکه باید نتیجه گرفته شود و نتیجه هم این است که یاراحمدی با توجه به بازنشستگی با شهرداری خداحافظی کند و یک سرپرست جدید منصوب شود و زودتر به فکر نیرویی باشید که لااقل زباله‌های مردم را درست جمع کند و خواستار خروج از بازی‌های اصولگرایی و اصلاح‌طلبی شد تا نیرویی خدمتگزار انتخاب شود و قرار شد امروز در این جلسه موضوع حل‌وفصل شود.

نامه پرماجرای وزارت کشور

به گفته این عضو شورای شهر بروجرد نامه وزارت کشور 23 مهرماه جاری خطاب به رئیس شورای بروجرد ارسال‌شده که پس‌ازآن مدارک بسیاری ارسال شد اما وزارت کشور با توجه به مستندات قبلی این مدارک را نپذیرفته چراکه سنوات خدمت وی بالای 31 سال است بنابراین معاون عمرانی و معاون شهرداری‌های وزارت کشور در تماس‌هایی با استانداری و شخص رئیس شورای شهر به‌صورت ابلاغ شفاهی در تاریخ 17 آبان ماه خواستار تعین تکلیف هرچه زودتر وضعیت شهردار فعلی شده‌اند.

محسنی در ادامه این را هم یادآور شد که وزارت کشور به‌جز نامه یادشده نامه دیگری نخواهد داد و در صورتی نامه بعدی از وزارت کشور ارسال می‌شد که توجیهات پذیرفته‌شده بود و چون پذیرفته نشد به‌ صورت تلفنی به استانداری ابلاغ شد تا این موضوع مدیریت شود و تأکید شده که ادامه این کار غیرقانونی است.

وی البته گریزی هم به گزینه‌های پیشنهادی شهردار جدید داشت و اینکه حتی در گفت‌وگوی دیروز با بیاتی رئیس شورا روی این موضوع هم تبادل‌نظر شده که چون از سه ماه سرپرستی شهردار فعلی تنها 10 روز باقی‌مانده و بر‌اساس قانون نباید دوران سرپرستی در شهرداری بیش از سه ماه باشد قرار شد سرپرستی برای شهرداری منصوب شود و با امامی شهردار سابق ملایر برای تصدی پست شهردار بروجرد هم صحبت شد که امروز اعلام کرد به دلیل مشکلات شخصی نمی‌تواند این پیشنهاد را بپذیرد و به‌این‌ترتیب کار گزینش شهردار جدید آغازشده است.

عضو شورای شهر بروجرد از اینکه رئیس شورای شهر جانب بی‌طرفی را در دعواهای اخیر رعایت نکرده انتقاد کرد و گفت: دو ماه پیش ما معترض بودیم و در جلسات غیبت داشتیم اما رئیس شورا در کنار دیگر اعضا درب‌ها را باز می‌کرد و خود در جلسات شرکت می‌کرد و گزارش غیبت ما را می‌دادند و انتظار می‌رفت امروز رئیس شورا در این موضوع بی‌طرف باشد و درب را قفل نکند و طبیعتاً به دلیل غیبت چهار نفر جلسه رسمیت نداشت.

خودکامگی در شورا

وی این حرکت‌ها را خودکامگی در شورا خواند که زمینه نگرانی آن‌ها شده تا شورا که برآیند رأی مردم است به این سمت تمایل پیدا کند.

محسنی بر این موضوع هم تأکید کرد که تا زمانی که تعین تکلیف شهردار جلسه دیگری برگزار نمی‌شود و باید به سمت انتخاب شهردار جدید پیش رفت چراکه فرصتی باقی نمانده است.

وی این راهم یادآور شد که مدیر شورا ازنظر قانونی زمان خدمت یاراحمدی شهردار فعلی یک سالی است به پایان رسیده و بر اساس حکم وی در ابتدای امسال سابقه کار وی 30 سال و 8 ماه بوده و با احتساب 8 ماه گذشته به 31 سال و 4 ماه رسیده است و با این حساب وی بازنشسته محسوب می‌شود.

در ادامه محمد پرهام دیگر عضو شورا نامه وزارت کشور را قرائت کرد که در این نامه ایراداتی همچون پایان سنوات خدمت بیش از 30 ساله مندرج در حکم کارگزینی غلام عباس یاراحمدی شهردار پیشنهادی شورای شهر بروجرد و نیز مدرک فوق‌دیپلم وی ذکرشده بود که بر این اساس صدور حکم بازنشستگی وی را ضروری اعلام کرده و امکان صدور حکم انتصاب وی به سمت شهردار شهر بروجرد با استناد به مقررات موجود را ناممکن دانسته بودند.

حکم بازنشستگی شهردار فعلی ابلاغ نشده

در ادامه برای اینکه اظهارات اعضای غایب در این جلسه را جویا شویم در تماسی تلفنی با اشرف چگنی جزئیات وضعیت شهردار فعلی و موضوع مناقشه دو گروه شورا را از وی جویا شدیم که وی دراین‌باره گفت: اگر قانونی درست در شهرداری وجود دارد چرا به کسی که بازنشسته شده اجازه داده‌اند 7 ماه بیشتر خدمت کند؟

وی افزود: اگر شهردار فعلی بازنشسته است باید حکم بازنشستگی وی از سوی تأمین اجتماعی ابلاغ شود اگرنه باید حکم شهردار شدن به وی داده شود.

این عضو شورای شهر بروجرد بیان کرد: در نامه وزارت کشور آمده که شهردار منتخب 31 سال سابقه کار دارد که استعلام از تأمین اجتماعی گرفته شد و مشخص شد وی 29 سال سابقه خدمت دارد بنابراین اگر آن‌ها ادعای بازنشسته شدن شهردار منتخب رادارند باید به‌صورت کتبی همچون ما که از تأمین اجتماعی سنوات خدمت وی را درخواست کردیم، ثابت نمایند.

البته این عضو شورا یادآور شد استعلام یادشده هم‌اکنون در اختیار رئیس شوراست که قبلاً یک نسخه از آن به وزارت کشور ارسال‌شده است.

وی تأکید کرد که ما نمی‌توانیم مردم را به‌زور بازنشسته کنیم و اگر وزارت کشور قانون و بازرسی و حراست دارد بازرس بفرستند تا تخلفات آشکار شود.

چگنی تصریح کرد: فرماندار نماینده استاندار است و باید حکم بازنشستگی شهردار را در حضور خبرنگاران به وی ابلاغ کند در این صورت ما شهردار جدید انتخاب می‌کنیم اما به‌زور زیر بار خواسته‌های دیگر اعضا نمی‌رویم و قانون برای ما فصل الخطاب است و روی رأی خود به شهردار مانده‌ایم و درصورتی‌که بازنشست شود اصراری نداریم.

تحت تأثیر جوسازی‌ها قرار نمی‌گیریم!

وی درباره غیبت برخی اعضا در جلسه امروز هم گفت: برخی اعضا مشکلاتی داشتند که شب گذشته به رئیس شورا اعلام شد و به دلیل اینکه برای انتخاب شهردار باید تمام اعضا حضورداشته باشند جلسه رسمیت نداشت بنابراین اعلام شد که جلسه لغو شود اما مرخصی رفتن این تعداد از اعضای شورا عمدی نبوده است.

این عضو شورای شهر بروجرد به‌صراحت تأکید کرد که رأی به‌زور به کسی نمی‌دهم و رأی خود را به‌زور پس نمی‌گیرم و بر اساس قانون اگر به‌زور ما را مجبور کنند و دراین‌باره جوسازی نمایند به‌هیچ‌وجه تحت تأثیر جوسازی‌ها قرار نمی‌گیریم.

وی بیان کرد: آقایانی که مسئول کمیسیون‌ها هستند و مدعی‌اند ارسال پیامک برای دعوت به جلسات وجاهت قانونی ندارد ازاین‌پس باید اعضای شورا را برای حضور در کمیسیون خود کتباً دعوت کنند.

چگنی از دست‌های پشت پرده‌ای گفت که خواستار عزل یاراحمدی هستند و اینکه زیر بار زور آن‌ها نمی‌روند.

اما بر اساس اظهارات یک مقام مسئول در سازمان تأمین اجتماعی که نخواست نامش به دلیل آنچه وی آن را عدم تمایل به ورود دربازی‌های سیاسی خواند، فاش شود سنوات خدمت یاراحمدی شهردار منتخب فعلی تا پایان شهریورماه به 29 سال رسیده و هنوز تا اتمام زمان خدمتش یک سالی باقی است.

این مسئول همچنین تأکید کرد که استعلام سوابق یاراحمدی به‌دفعات و به درخواست اعضای شورای شهر برای آن‌ها ارسال‌شده و میزان سنوات خدمت وی که برگرفته از سال‌های پرداخت حق بیمه و نه میزان کار کردن وی است، به شورا اعلام‌شده است.

با این‌حال قضاوت در مورد این کشمکش‌ها را به افکار عمومی می‌سپاریم تا مشخص شود پشت پرده این بازی‌های سیاسی چه فرد یا افرادی هستند.

گزارش: الهام شاهدپور

انتهای پیام/

R41450/P1377/S6,72/CT7

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۵۷۸۴۸۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برکناری شهردار ارومیه رای نیاورد

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین از آذربایجان‌غربی, دویست و شصت و چهارمین جلسه علنی شورای اسلامی شهر ارومیه که با حضور اعضای شورا، شهردار ارومیه و جمعی از خبرنگاران با موضوع رای گیری برای استیضاح یا ابقا شهردار این شهر برگزار شد.

در این جلسه که در خصوص استیضاح یا ابقا شهردار ارومیه رای گیری شد که پس از رای گیری اعضای شورای اسلامی شهر ارومیه برای استیضاح یا ابقا «حسین مهدی زاده»، شهردار فعلی ارومیه (با ۷ رای موافق و ۴ رای مخالف استیضاح) ابقا شد.

گفتنی است که طبق قانون برای استیضاح شهردار ارومیه باید دو سوم اعضا یعنی ۸ نفر از یازده نفر عضو شورای شهر رای مثبت داده می شد.

46

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1901866

دیگر خبرها

  • عضو شورای اسلامی کلانشهر اهواز :کلانشهر اهواز امینی شهردار را نمی‌خواهد | کسی ندای هل من ناصرا ینصرنی اهواز را نمی شنود
  • پرده‌های حفاظت خورشیدی؛ راهکار پایداری ساختمان‌ها
  • پشت‌پرده انتخاب حجازی به‌عنوان سرپرست استقلال
  • شهرداری قزوین نگاه سلیقه‌ای نداشته باشد
  • برگزاری جلسه کمیسیون راهبردی شورای اجرایی فناوری اطلاعات
  • تصمیم مجلس برای فوق‌العاده پرستاری و حقوق کارکنان وزارت کشور
  • مهر تأیید وزارت کشور بر قانونی بودن ورود واگن‌های چینی
  • برکناری شهردار ارومیه رای نیاورد
  • استیضاح شهردار ارومیه رای نیاورد
  • استیضاح شهردار ارومیه ناکام ماند